På gång 2019

 

Vi erbjuder den knappt halvtimmeslånga föreställningen “The telephone” av Menotti som vi erbjuder på beställning och på turné. Den passar att framföra både på små intima scener, i konferensrum och på större scener.

The telephone är en komisk opera som framförs på engelska och där endast två sångare medverkar; Lucy och Ben, till ackompanjemang av en pianist. Regissören heter Åsa Elmgren och detta är den tredje produktionen hon regisserar hos oss. Vi har tre olika Lucy och två Ben som alla kan spela mot varandra i olika konstellationer.
Våra tre Lucy heter Alexandra Hedin, Amelie Flinck och Alba Gutiérrez Malmbom.

Våra två Ben heter Per Nilsén och Joakim Larsson.

Som pianist kan man få höra Maria Ingemarsson Berg, Jonatan Sersam eller Elvira Börlin. Översättare från engelska till svenska: Mats Oddnejm Hansson. Är du intresserad av att boka den här föreställningen så hör av dig till info@smalandsoperan.se

Vi erbjuder flera barnproduktioner; Trollflöjten för barn, Flickan som aldrig var rädd, Peter och Vargen, Sagobagaren och Prinsessan och svinaherden. Glädjande nog beviljades vi anslag från Statens Kulturråd för samverkan med komponist kring barnoperan “Min egen lilla liten”. Komponisten heter Jonatan Sersam.

Vi har också inlett ett samarbete med Musik- och operahögskolan vid Mälardalens Högskola och professor Lena Hellström-Färnlöf.

Konserter, opera-sing-along och framträdanden på privata fester, konferenser och kulturevent håller vi också på med.

Vi samverkar med Studieförbundet Vuxenskolan kring kulturarrangemang, studiecirklar och annan folkbildning.