Smålandsoperans vänner.
Föreningen Smålandsoperans vänner bildades i november 2013. Syftet med föreningen är att stötta och marknadsföra Smålandsoperans uppsättningar.

Bli medlem idag!


Föreningen har många strängar på sin lyra. Det handlar om att hjälpa till vid bidragsansökningar och att bidra till marknadsföring i t ex tidningar och nätverk. Tjänster av praktisk karaktär ingår också i föreningens ansvar. T ex scenbygge och konsertvärdskap. Föreningen anordnar medlemsaktiviteter med opera och musik i centrum. Det kan till exempel vara en öppen repetition där du får träffa regissör och medverkande i aktuell uppsättning eller en resa för att få njuta av opera på annat håll.

Styrelsen består av Gunnar Nordmark, ordförande; Petter Ericsson, vice ordförande; Lars-Olof Rask, kassör; Maria Sennvall, sekreterare; Jonas Stenlund, ledamot; Evelina Holm, ledamot; Cenneth Carlsson, ledamot; Karin Knobloch, ledamot samt Frida Johansson, ledamot. Adjungerad ledamot från Smålandsoperan AB är Björn Elmgren.


Bli medlem du också! Årsavgiften för medlemskap i föreningen är 150 kr för enskild medlem och 200 kr för par/familj. Vill du bli medlem, sätt in pengar på bankgiro 520-4755 och skicka ett mail med dina uppgifter till paula@smalandsoperan.se. Du får då ett medlemsutskick regelbundet med information om våra aktiviteter. Det finns också en möjlighet att bli medlem när du köper biljett till någon av våra föreställningar. Längst ner på biljettsidan kan du anmäla dig och betala. Enkelt och smidigt. Det kostar dock 10 kr i serviceavgift.


Aktuellt.


Årsmöte 14 februari 18.00
Smålandsoperans vänner hade sitt årsmöte den 14 februari kl 18.00 på Smålands museum. Vi fick en rapport från regissör Åsa Elmgren om hur arbetet med Figaros bröllop fortskrider och fick också veta lite mer om de sångare som ska vara med i sommar. En ny styrelse valdes.