Transport

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][text_output]

Behöver du transport till Don Pasquale i sommar?

Vi vill göra det möjligt för alla som vill att komma och se våra föreställningar i Åseda Folkets Park. Om du vill åka buss rekommenderar vi att du konsulterar www.lanstrafikenkron.se för uppdaterade tidtabeller från olika orter.

Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig lösning ber vi dig att du hör av dig till oss så försöker vi sammanföra dig med någon som du kan samåka med. Vi vågar inte lova att vi alltid lyckas men vi kommer att göra vad vi kan för att hjälpa till. Du hör av dig genom att mejla info@smalandsoperan.se. Skriv namn, telefonnummer, önskat datum och varifrån du behöver åka. Vi behöver få dina önskemål i god tid för att kunna hjälpa till så senast 7 dagar före föreställningen du vill se bör du höra av dig.

Buss från Jönköpings län

Söndagen den 21/7 och lördagen den 3/8 kan ni ta bussen direkt till Åseda Folkets Park. Vi samarbetar med Taxi Nyberg. Pris: 200 kr tur och retur.

  • Jönköping bussgods 10.30
  • Nässjö, Södra torget 11.05 
  • Eksjö resecentrum 11.30
  • Ekenässjön, Konsum hpl 11.50
  • Vetlanda resecentrum 12.00

Bussen kör tillbaka efter förställningen, ca kl. 17.00

Köp er bussbiljett  i samband med att ni bokar biljett till operan.[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]Köp biljett[/vc_column][/vc_row]