Carmen
  Hon är orädd, egensinnig och vild. Går sin egen väg på sitt eget sätt. Böjer sig varken för konventioner eller vädjanden. Carmen äger ingen. Hon förhåller sig till män på sina egna villkor utan att bry sig om konsekvenserna – inte ens döden stoppar henne. Vi möter henne och Don José som lämnar allt för passionen och förälskelsen. Det kan bara sluta på ett sätt – med ond bråd död.


  Kl. 18.30–21:30 inkl. en halvtimmes paus. Vi spelar inomhus, under tak. Numrerade platser.

  Här på Biljettkiosken köper du lätt och smidigt biljetter som skickas till dig på e-post och på sms. Detta gäller även våra rullstolsplatser. Om du varken har möjlighet att skriva ut biljetten eller ta emot en sms-biljett så finns möjligheten att köpa biljett över disk hos våra ombud:

  Uppvidinge kommun 0474-470 00
  Hotell Cardinal 0470-72 28 00

  Du kan även få biljetter och faktura skickade till dig per post. Kontakta då Smålandsoperan via biljetter@smalandsoperan.se.

  Hotellpaket

  Vill du uppleva sommarens föreställning av Carmen i Åseda Folkets Park och kombinera detta med boende, god mat, upplevelser och shopping. Boka det här >>
  OBS! Då ingår biljetter till föreställningen och ska ej bokas här.

  Operatransport till Carmen

  Åk med till Carmen i Åseda Folkets Park! Förbokad transport inför varje föreställning med start kl. 17.10  på Bäckgatan 10 i Växjö, utanför Hotel Cardinal och återresa till samma plats efter föreställningens slut. 100 kr/pers. Boka det här >>